Nove pobjede za mušku i žensku ekipu OK Ilijaš

U subotu 9. februara 2019. godine, muška i ženska ekipa OK Ilijaš, odigrale su prvenstvene utakmice Superlige FBiH.

IlijašSport

U subotu 9. februara 2019. godine, muška i ženska ekipa OK Ilijaš, odigrale su prvenstvene utakmice Superlige FBiH.

Utakmice se se odigrale u Sportskoj dvorani Ilijaš.

Momci su bez ikakvih problema rezultatom 3:0 pobijedili ekipu Mladost iz Žepča, a djevojkama je krenulo loše u prvom setu protiv odbojkašica Ilidže, ali su nakon izjednačenja nastavile postizati bodove do pobjede od 3:1.

Čestitamo!

Autor članka je Fatih sa 34 aktivnih i 0 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email ahmedpasalic96@gmail.com.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.