Novi uspjeh ekipe STK “Hašim Spahić” Ilijaš

IlijašSport

Proteklog vikenda odigrana su dva redovna kola Premijer lige BiH za seniore i seniorke u kojima je STK „Hašim Spahić“ bio domaćin.

Muška ekipa u sastavu Hamza Kamenjaš, Danijel Barić i Mirnes Čustović imala je polovičan učinak. Naime,  u prvom meču ekipa STK „Hašim Spahić“ je poražena od ekipa STK “Stens 73” iz Cazina rezultatom 4:1, dok je u drugom meču ostvarena pobjeda nad ekipom STK “Banja Luka” iz Banja Luke sa rezultatom 4:3. Odlučujuću sedmu i pobjedničku partiju ostvario je igrač Danijel Barić protiv Omera Mujičića.

Ženska ekipa u sastavu Nejra Čorić, Azra Ljubijankić i Harisa Mešetović imala je odličan učinak ostvarivši pobjede u oba meča. U prvom meču sa sigurnih 4:0 poražena je ekipa STK “Spin” iz Banja Luke, a u drugom meču nakon neizvjesne borbe sa 4:2 poražena je i ekipa STK “Banja Luka” iz Banje Luke. Pored sigurne igre i najbolje igračice Harise Mešetović veliki doprinos je dala i Azra Ljubijankić ostvarivši odlučujuću pobjedu protiv Dajane Jojić. U odsustvu povrijeđene Amile Spahić značajan doprinos je dala i Nejra Čorić.

Sadržaj ovog članka prenosimo sa RAI@Preuzeto.
Autor članka je Redakcija sa 254 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.