Novu godinu najvjerovatnije dočekujemo na otvorenom, po prvi put u Općini Ilijaš *Arhiva

Ilijaš

U razgovoru tokom gostovanja za Radio Ilijaš gospodin Akif Fazlić načelnik Općine Ilijaš rekao je, da će vjerovatno, otvorenje Gradskog trga biti za novu godinu kada će se po prvi put u Općini Ilijaš Nova godina dočekati na otvorenom.

“Realizacija izgradnje Gradskog trga je pri kraju, ostali su radovi oko informativnog panoa i rasvjete, još nije definisano kad će zvanično otvorenje, najvjerovatnije za Novu godinu uz doček na otvorenom prvi put u općini Ilijaš”, kazao je načelnik Fazlić.

Općina Ilijaš nije jedna od onih koja posvećuje dosta pažnje kićenju grada za novogodišnje praznike. Ova 2018/2019 možda bude izuzetak jer svečano otvorenje trga nije zvanično planirano, ali s tim da su radovi pri kraju a do nove godine nema baš mnogo, gotovo pa mjesec, ideja da se Nova godina dočeka na otvorenom možda nije ni loša.

U svakom slučaju naše građane očekuje dobar provod za novogodišnju noć u kojoj, nadamo se, svi problemi će ostati iza nas, a nova, nova će da nam donese sreću, zdravlje i još veći budžet.

Foto: Facebook. Naš sistem automatski ubrizgava logo na svaku sliku.
Autor članka je Redakcija sa 131 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.