Obavijest o promjeni lokacije Raiffeisen banke u Ilijašu *Arhiva

IlijašObavještenja

Na službenoj stranici Raiffeisen banke stoji sledeće obavještenje koje prenosimo u cjelosti:

Obavještavamo cijenjene klijente da će poslovnica Raiffeisen banke na adresi ul. 126. Ilijaške brigade bb u Ilijašu, radi preseljenja na novu lokaciju, u srijedu, 26.12.2018. godine, raditi skraćeno – do 11:00 sati.

Od četvrtka, 27.12.2018. godine, svoje redovne aktivnosti ova poslovnica će nastaviti u novim prostorijama na adresi ul. 126. Ilijaške brigade broj 47, Ilijaš.

Radno vrijeme poslovnice na novoj lokaciji:
• pon. – pet.: od 08:00 do 16:00 sati
• subota: od 08:00 do 13:00 sati

Na novoj lokaciji poslovnice bit će instaliran novi bankomat. Također, postojeći bankomat u ulici 126. Ilijaške brigade  bb  u  Ilijašu će prestati sa radom.

TAGOVI:
/
Autor članka je Redakcija sa 119 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.