Obavijest o stipendijama Općine Ilijaš

Redakcija 27. jan 2021 ID: 9234

Općina Ilijaš kao i prethodnih godina i za školsku/akademsku 2020/2021. godinu obezbijedila je stipendiranje i nagrađivanje izuzetno nadarenih učenika i studenata, stipendiranje učenika i studenata u stanju socijalne potrebe te učenika i studenata sportista.

Marketing
Ovdje možete postaviti vaš sadržaj u vidu promo članka, najave, oglasi i sl. Sadržaj može biti multimedijalnog karaktera, foto, video i dr. Za više informacija posjetite i našu Facebook stranicu ovdje ili nas kontaktirajte na 062-118-465.

Na Konkurs za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku 2020/2021. godinu pristiglo je rekordnih 376 prijava, od čega je 315 za nadarene učenike i studente, a 61 za učenike i studente u stanju socijalne potrebe. Na konkurs za stipendiranje učenika i studenata sportista pristiglo je 11 prijava. Iz Budžeta općine Ilijaš za ovu namjenu biti će izdvojeno oko 200.000,00 KM.

Općina Ilijaš će u narednom periodu objaviti preliminarne rang liste dobitnika stipendija u svim kategorijama, nakon što komisije za dodjelu stipendija izvrše konačno bodovanje prijavljenih kandidata. Budući da je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Ilijaš održana početkom januara 2021. godine, izvršen je proces imenovanja radih tijela te se pristupilo otvaranju i pregledu pristigle dokumentacije.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 27. jan 2021 @10:55 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2101-271055-9234 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.

Povezani članci

Back to top button