Obavijest o utvrđivanju Nacrta Regulacionog plana “Apartmansko naselje Mrakovo I” *Arhiva

Info: Aktivni članci 515, Arhivirani članci 3594

Na sjednici Općinskog vijeća Ilijaš održanoj dana 29.11.2019.godine, utvrđen je Nacrt Regulacionog plana “Apartmansko naselje Mrakovo I”.

Javni uvid na Nacrt Regulacionog plana “Apartmansko naselje Mrakovo I” održan će biti u periodu od 29.11.2019. do 13.12.2019. godine u kancelariji broj 20. Općine Ilijaš II sprat .

Javna rasprava na Nacrt Odluke o usvajanju Regulacionog plana “Apartmansko naselje Mrakovo 1” i Nacrt Odluke o provođenju Regulacionog plana “Apartmansko naseljeMrakovo 1” održat će se 16. decembra (ponedeljak) 2019. godine u velikoj sali OpćineIlijaš /III sprat/ sa početkom u 14:30 h.

POZIVAJU SE zainteresovani građani, pravna i fizička lica, vlasnici i posjednici nekretnina u obuhvatu ili kontaktu planskog dokumenta , da izvrše uvid u Nacrt plana , te ako imaju potrebu da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu. Isti se dostavljaju Općini Ilijaš, Službi za prostorno uređenje i zaštitu okoliša, koja organizuje i sprovodi javnu raspravu, a zaključno sa danom održavanja Javne rasprave.Iste mogu biti dostavljene i na e-mail: prostorno@ilijas.ba.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.