Obavještenje iz GRAS-a: Sutra izmjene u trolejbuskom i autobuskom saobraćaju *Arhiva

Info: Aktivni članci 473, Arhivirani članci 4169

GRAS je najavio izmjene u autobuskom i trolejbuskom saobraćaju na području Kantona Sarajevo u subotu, 2. novembra 2019. godine.

Zbog izvođenja radova u ulici Patriotske lige u subotu, 2. novembra 2019. godine doći će do privremene obustave saobraćaja u ulici Patriotske lige na dijelu od raskrsnice sa ulicom Koševo do raskrsnice sa ulicama Bolnička – Halida Kajtaza, što će dovesti do izmjene u odvijanju javnog gradskog prijevoza putnika”, navodi se u saopćenju ovog preduzeća.

Do izmjena u saobraćaju doći će na ovim linijama:

Trolejbuske linije 102 Otoka – Jezero i 107 Dobrinja – Jezero biće preusmjerene na Trg Austrije;
Autobuska linija 20 Park – Jagomir, te minibuske linije 68 Sutjeska – Poljine i 69 Sutjeska – Nahorevo saobraćat će izmijenjenom trasom ulicom Alipašina, saobraćajnicom pored stadiona Koševo, te ulicom Partiotske lige i dalje ustaljenom trasom.

Na relaciji Park – Jezero saobraćat će autobus čiji će red vožnje biti usklađen sa redom vožnje autobuske linije 20 Park – Jagomir.

Osim ovih izmjena iz ovog preduzeća su najavili da će u skladu sa rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, zbog zimskog računanja vremena od subote, 2. novembra doći do pomjeranja polazka u poslijepodnevnim satima na liniji za Barice.

Na liniji 64 Park – Barice, polasci sa Parka umjesto u 16:00, 17:00 i 18:00h odvijat će se u 15:00, 16:00 i 17:00h, dok će se polasci sa Barica umjesto u 16:30, 17:30 i 18:30h odvijati u 15:30, 16:30 i 17:30h.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.