Obavještenje iz GRAS-a: Sutra privremena obustava saobraćaja u ulici Maršala Tita od 11:45 – 13:00h *Arhiva

Info: Aktivni članci 534, Arhivirani članci 4439

KJKP GRAS uputio je zvanično obavještenje o obustavi saobraćaja za četvrtak u centru grada.

Obavještavamo korisnike javnog gradskog prevoza da će, u skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog održavanja manifestacije „Djeci Sarajeva“, u četvrtak 09.05.2019. godine u vremenu 11:45 – 13:00 sati doći će do privremene potpune obustave saobraćaja u ulici Maršala Tita na dijelu od raskrsnice sa ulicom Dalmatinska do raskrsnice sa ulicom Koševo, što će dovesti do sljedeće izmjene u odvijanju javnog gradskog prijevoza:

– tramvajski saobraćaj će se odvijati preko okretnice Željeznička stanica, dakle neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola – Baščaršija – Tehnička škola,

– autobuska linija br.31e Vijećnica – Dobrinja dijelom će mijenjati trasu i polazni terminal, te će polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije – Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom,

– autobuske linije koje polaze sa terminala Dom Armije za Podhrastove, Bare, Koševsko Brdo i Breku mijenjat će polazni terminal i polazit će sa terminala Park.

(Vrijeme potpune obustave saobraćaja u skladu sa situacijom na terenu utvrdit će pripadnici MUP-a KS, a prestankom razloga za obustavu saobraćaja uspostavit će se redovan režim rada).

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.