Obavještenje iz KJKP “Toplane” *Arhiva

IlijašObavještenja

KJKP “Toplane” obavještavaju korisnike centralnog grijanja u Sarajevu da će se u periodu od 17. do 20. septembra od 8 do 16 sati, vršiti funkcionalne probe na sistemu centralnog grijanja kao tehnička provjera cjelokupnog toplifikacionog sistema pred nastupajuću sezonu grijanja za 2018./2019. godinu.

Funkcionalne probe na sistemu centralnog grijanja će se odvijati po sljedećem rasporedu:

  • 17. septembra u Područnoj jedinici Dobrinja, Ilidža, Ilijaš i Hadžići,
  • 18. septembra u Područnoj jedinici Alipašino polje i Novo Sarajevo II,
  • 19. septembra u Područnoj jedinici Novo Sarajevo I,
  • 20. septembra u Područnoj jedinici Centar.

Iz preduzeća “Toplane” mole korisnike centralnog grijanja da u slučaju eventualnih kvarova obavijeste svog upravnika ili dežurnu službu KJKP “Toplane” na broj telefona 033 650 979.

Autor članka je Redakcija sa 132 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.