Obavještenje: Ove godine neće biti programskog obilježavanja Dana šehida Bioče

Redakcija 17. maj 2021 ID: 16239

OBAVJEŠTENJE prenosimo u cjelosti:

“Zbog preporuke Općinske službe za boračko invalidsku zaštitu i preporuke Udruženja porodica šehida Općine Ilijaš ove godine neće biti programskog obilježavanja Dana šehida Bioče. a sve kako bi se smanjili kontakti i izbjegle moguće negativne posljedice usljed pandemije Corona virusa.

Koristimo ovu priliku da Vas obavjestimo da će se samo položiti cvijeće na centralnom spomen obilježju u Bioči 30.05.2021. godine u 10.00 sati te nakon toga i na ostale 3 ploče na kojima se već tradicionalno vrši polaganje cvijeća.

Takođe, ne želeći osporiti pravo bilo kome da na ovaj dan obiđe sve spomen ploče i oda počast našim šehidima, svi koji budu željeli mogu se samostalno uputiti prema spomen pločama i na svoj način iskazati poštovanje prema našim šehidima.

Napominjemo da smo mi Biočani željeli ove godine organizovati obilježavanje Dana šehida na način koji naši šehidi zaslužuju i na jedan odgovarajući način otvoriti novoizgrađeno spomen obilježje, ali da ipak imaju organi i institucije čije su ingerencije iznad naših želja.

U želji da nas sve zdravlje posluži i da se ako Bog da u što većem broju nađemo u našoj Bioči, sve Vas srdačno pozdravljamo i selamimo.”

Emir Handžić

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 17. maj 2021 @14:05 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2105-171405-16239 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.
Želite li dostaviti saopćenje za javnost, dojaviti vijest, najaviti događaj ili se reklamirati na portalu IlijašNet kontaktirajte nas na:
Email: ilijasnet@gmail.com
Viber poruke: +387 62 118 465
Facebook poruke: Facebook Poruka

Povezani članci

Back to top button