Obavještenje vezano za aktivnosti “Marš mira 2021”

Redakcija 9. jun 2021 ID: 18014

Prije svega, u ime pododbora za Marš Mira želim se zahvaliti svim učesnicima Marša Mira koji su ranijih godina dali svoje učešće u organizaciji i odali počast svim poginulim i preživjelim na tom putu spasa.

Također, želim naglasiti da sam ponosan na ponašanje učesnika u ovoj manifestaciji kroz trodnevno pješačenje od Nezuka do Potočara,i time postali garant da se sve te patnje i golgote nikada ne smiju zaboraviti. U okviru obilježavanja 26. godišnjice genocida nad Bošnjacima “Sigurne zone UN-a” Srebrenica biće organizovan 17. po redu “Marš mira”, a u toku su prijave za učešće organizovanih grupa/pojedinaca.

Rok za prijavu na ovogodišnji “Marš mira” je 01. juli 2021. godine za organizovane grupe, a za pojedince do dana polaska. Prijave organizovanih grupa za učešće na “Maršu mira 2021.” mogu se izvršiti slanjem podataka na e-mail marsmira@gmail.com ili putem web stranice https://www.marsmira.net/bs/, kao i FB stranice Marša Mira https://www.facebook.com/mars.mira najkasnije do 01.07.2021. godine, dok se prijave za pojedince primaju do dana polaska kolone.

Iskreno se zahvaljujemo svim organizovanim grupama i pojedincima koji su učestvovali u prethodnom periodu u “Maršu mira”.

Ovim putem se zahvaljujemo i svim institucijama, ustanovama, organizacijama i pojedincima koji pružaju nesebičnu podršku u organizaciji „Marša mira“.

NAPOMENA:

Sve aktivnosti Organizacionog odbora za obilježavanju 26. godišnjice genocida nad Bošnjacima “Sigurne zone UN-a“ Srebrenica će biti održane u skladu sa epidemiološkim mjerama, koje budu propisane od strane nadležnih institucija.

Imajući u vidu naprijed navedeno, molimo sve prijavljene učesnike za “Marš mira” 2021. godine da budu spremni na, eventualne redukcije i smanjenivanje broja učesnika, ukoliko to bude potrebno.

S poštovanjem,

Predsjednik
Podobora za “Mars mira 2021”.
Zulfo Salihović

Prijavni obrazac za pojedince na bosanskom jeziku preuzmite na linku: http://marsmira.net/prijave/obrazac_pojedinci.doc

Prijavni obrazac za grupe na bosanskom jeziku preuzmite na linku:
www.marsmira.net/prijave/obrazac_grupe.doc

Prijavni obrazac za pojedince na engleskom jeziku preuzmite na linku: www.marsmira.net/prijave/form_single.doc

Prijavni obrazac za grupe na engleskom jeziku preuzmite na linku: www.marsmira.net/prijave/form_group.doc

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 9. jun 2021 @13:55 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2106-091355-18014 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.
Želite li dostaviti saopćenje za javnost, dojaviti vijest, najaviti događaj ili se reklamirati na portalu IlijašNet kontaktirajte nas na:
Email: ilijasnet@gmail.com
Viber poruke: +387 62 118 465
Facebook poruke: Facebook Poruka

Povezani članci

Back to top button