FotoIlijaš

Obilježen dan reintegracije Općine Ilijaš i dan nezavisnosti BiH 1. mart

Obilježen četvrti rođendan OŠ „Stari Ilijaš“

Dan Osnovne škole „Stari Ilijaš“ tradicionalno se obilježava na Dan Općine Ilijaš i Dan nezavisnosti BiH. Učenici, nastavnici i gosti zajedno su uz  prigodan  kulturno-zabavni  program  obilježili četvrtu godišnjicu uspješnog rada ove odgojno-obrazovne ustanove. Bio je to divan kolaž sjećanja na historijske činjenice o Bosni i Hercegovini i općini Ilijaš i različitih učeničkih talenata.

Otvoreno moderno filter postrojenje na Karašnici

Svečano otvorenje rekonstruiranog filter postrojenja vode za piće upriličeno je na Karašnici u okviru obilježavanja Dana reintegracije Općine Ilijaš i Dana nezavisnosti BiH

Održana Svečana sjednica Općinskog vijeća Ilijaš

Svečana sjednicu Općinskog vijeća Ilijaš povodom obilježavanja 22. godišnjice reintegracije Općine Ilijaš i Dana nezavisnosti BiH je održana danas.

Svečano otvoren Biznis centar u Ilijašu

Danas je svečano otvoren Biznis centar u Ilijašu    koji se nalazi  u  zgradi Kulturno-sportskog centra Ilijaš – KSC, u auli zgrade.  Projekat BIZNIS CENTRA je strateški projekat  unutar integralne strategije razvoja Općine Ilijaš.

Povezani članci

Nezavisni info centar za one koji žele da znaju. Informišemo širu javnost o dešavanjima na području Općine Ilijaš i šire.

Cijenjeni posjetioci broj objavljenih vijesti je 197 sa 2077133 pregleda

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Adblock Detektovan

Please consider supporting us by disabling your ad blocker