Objavljen Javni poziv za dodjelu javnih priznanja Općine Ilijaš *Arhiva

Nekategorisano

Komisija za javna priznanja i obilježavanje historijskih događaja i ličnosti, zaštitu kulturnog  i prirodnog naslijeđa uputila je Javni poziv za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Ilijaš. Javna priznanja i odlikovanja Općine Ilijaš su: Povelja o proglašenju počasnim građanima, Plaketa, Nagrada – priznanje i pohvala. Navedena priznanja dodjeljuju se za Dan Općine Ilijaš, radi odavanja priznanja za postignuća i doprinos od posebnog značaja za razvoj i ugled Općine, a naročito za uspjehe u unapređivanju privrede, nauke, kulture, zaštite i unaprjeđenja okoline, sporta, tehničke kulture, zdravstva i drugih javnih djelatnosti, te za promociju aktivnosti koje su ka tome usmjerene.

Javna priznanja dodjeljuju se fizičkim osobama i kolektivima sa prebivalištem/sjedištem na području općine Ilijaš. Prijedlog za dodjelu javnih priznanja Općine Ilijaš mogu dati: pravna lica sa sjedištem na području općine Ilijaš i građani sa prebivalištem na području općine Ilijaš.  Rok za dostavljanje prijedloga je 04. januar 2019. godine, a dostavlja se Komisiji za priznanja, adresa Općina Ilijaš, ulica 126. Ilijaške brigade 6.

Javni poziv dostupan je i na web stranicama Općine Ilijaš i Radio Ilijaša.

Prijedlog Kandidata Poziv Ovdje

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu redakcija@ilijas.net. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.

Povezane Vijesti

Šaljite nam vijesti, fotografije, najave, informacije bilo kakve vrste i mi ćemo ih objaviti ukoliko su prikladnog sadržaja i ne krše pravila sajta! Vaše dojave možete slati putem forme klikom na Dojavi Vijest ispod, na mail redakcija@ilijas.net ili porukom na Facebook fan stranici klikom ovdje.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.