Obogaćen knjižni fond biblioteke SŠC “Nedžad Ibrišimović” *Arhiva

Info: Aktivni članci 553, Arhivirani članci 4683

U SŠC “Nedžad Ibrišimović” uspješno je okončan projekat „Poboljšanje knjižnog fonda u školskoj biblioteci“, a koji je realizovan iz namjenskog utroška sredstava tekućih transfera dobivenih od Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke.

Federalna ministrica obrazovanja i nauke prof. dr. Elvira Dilberović potpisala je ugovor o transferu sredstava za realizaciju projekta koji je, u konačnici, značajno obogatio knjižni fond školske biblioteke. Iznos odobrenih sredstava iznosio je 5.000 KM, a radilo se o sredstvima Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke.

Nakon provedene procedure javne nabavke u školsku biblioteku isporučene su knjige za školsku lektiru u navedenoj novčanoj vrijednosti. Mr. sc. Amir Džafo, direktor škole, kao odgovorna osoba korisnika sredstava, bio je prisutan tokom isporuke knjiga čiji je dobavljač firma BOOKS.BA Sarajevo. Zadovoljstvo nije krila ni prof. Tajiba Borić, sretna što će u narednom periodu učenicima škole moći preporučiti brojne vrijedne književne naslove.

Izvor: SŠC “Nedžad Ibrišimović” Ilijaš

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.