Odbojkašice Studenta preokretom do pobjede protiv ŽOK Ilijaš

BiHIlijašSport

Mostarke su u dvorani na Bijelom Brijegu nakon što su uspjele izgubiti prvi set u kom su imale prednost i po 6 razlike preokretom i sigurnom igrom u nastavku savladale djevojke iz ŽOK Ilijaš rezultatom 3:1, po setovima 23:25, 25:9, 25:16 i 25:10.

Susret je započeo loše za domaće djevojke jer su izgubile prvi set iako su i u njemu imale veliku prednost, ali su opuštanjem uspjeli gošće vratiti u igru i izgubiti ovaj dio igre.

To je u biti bilo sve što su cure iz Ilijaša uspjele uraditi. Studentice su poslije gubitka prvog seta zaigrale onako kako su to radile tijekom cijele sezone i u ostatku meča gošćama prepustile svega 35 poena. U redovima Studenta bolja od ostalih bila je kapetanica Tamara Češić.

SOK Student uvjerljivo je prvi na vrhu ljestvice Superlige FBiH sa 10 pobjeda i bez ijednog poraza i sve je izvjesnije da će mostarske djevojke narednu sezonu igrati u Premijer ligi.

Autor članka je Redakcija sa 276 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.