Održan drugi sastanak Komisije za izradu Strategije razvoja Općine Ilijaš *Arhiva

Info: Aktivni članci 598, Arhivirani članci 4683

U svrhu izrade Strategije razvoja Općine Ilijaš, u utorak 03.03.2020. godine u prostorijama Općine Ilijaš održan je drugi po redu sastanak Komisije za izradu Strategije razvoja općine Ilijaš za period 2021-2027. godina. Cilj sastanaka bio je prezentacija i usvajanje metodologije rada te utvrđivanje rasporeda aktivnosti članova Komisije na izradi uvodnog dijela dokumenta.

Izuzetan odaziv i proaktivnost članova Komisije za izradu Strategije razvoja Općine Ilijaš potvrdio je razvijenu svijest te interes lokalne zajednice da se zajedničkim snagama i planski pristupi ekonomskom i društvenom unaprjeđenju područja Općine, za kojeg Općina Ilijaš neupitno ima potencijala.

Rok za izradu prijedloga ovog veoma bitnog dokumenta za našu općinu 30. novembar 2020. godine a sljedeći sastanak održat će se 10. marta 2020. godine sa početkom u 09:00 sati u prostorijama Općine Ilijaš.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.