Održana Osnivačka skupština udruženja poljoprivrednih proizvođača općine Ilijaš

Redakcija 1. mar 2021 ID: 11452
Vaša reklama ovdje
062-118-465
Vaša reklama ovdje
062-118-465

Na sastanku održanom 26.02.2021. godine u prostorijama Općine Ilijaš povodom osnivanja udruženja poljoprivrednih proizvođača prisustvovao je veći broj građana.

Sastanak je bio jako uspješan i konstruktivan, donesena je odluka Osnovačke skupštine o odabiru radnog tijela koje sačinjava sedam osoba. Također je za predsjednika udruženja izabran Fahir Hasanović, a za predsjednicu skupštine Neira Bešlija.

Osnivanju ovog udruženja podršku svojim prisustvom dali su: Admir Kahriman, predsjednik Federalnog udruženja poljoprivrednih proizvođača, Mehmed Smajlović predsjednik Skupšite Saveza pčelara Kantona Sarajevo, kao i Meho Gljiva predsjednik Udruženja pčelara „Maja“.

Odabrano radno tijelo ima zadatak da krene u verifikaciju “Udruženja poljoprivrednih proizvođača općine Ilijaš” te ima zadatak da po završetku pravnog osnova i svega ostalog vezano za osnivanje u roku od petnaest dana o svemu obavijesti prisutne sa prvog sastanka kao i one proizvodače koji nisu bili u prilici da prisustvuju prvom sastanku.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 1. mar 2021 @13:46 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2103-011346-11452 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.

Povezani članci

Back to top button