Održana svečana sjednica Naroda i Pravde u Ilijašu

DogađajiFotoIlijašVideo

Večeras je u Općinskoj sali u Ilijašu održana svečana sjednica za Općine Ilijaš i Vogošća. Ovom skupu su prisustvovali novoimenovani ministri koje su građani mogli i upoznati, predsjedništvo stranke te članovi koordinacije NiP-a, članovi općinskih povjereništava, kao i mnogi drugi članovi i simpatizeri ove stranke.

Prisutnima se na početku obratila predsjednica Općinskog povjereništva Ilijaš Vernesa Bešlija, zatim predsjednik Općinskog povjereništva Vogošća Midhat Kerla, koji su ujedno bili i domaćini ovog skupa.

Predsjednik stranke Elmedin Konaković je u svom obraćanju, između ostalog, naglasio na kojim moralnim načelima se zasniva ova stranka, te je prisutne upoznao sa aktivnostima koje su do sada provedene.

Za kraj se obratio i član koordinacije NiP-a Ibrahim Kerla, koji je prisutnima poručio da će ova stranka uvijek imati poštovanja prema građanima, te da će oni budno pratiti korake novih funkcionera.

Ostale slike možete pogledati na našoj Facebook Stranici OVDJE  ili u našoj Foto Galeriji.

Autor članka je Redakcija sa 132 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.