Oglasio se MUP KS o saobraćajnoj nesreći u Ilijašu *Arhiva

Ilijaš

Jučer je u naselju Podlugovi, općina Ilijaš došlo do saobraćajne nesreće gdje je došlo do kontakta pješaka J.S. rođen 1927. godine sa zadnjim desnim bočnim dijelom autobusa marke “MAN” vlasništvo “Centrotrans – Eurolines” kojim je upravljao M.E.

U ovoj nesreći na licu mjesta je smrtno stradao pješak J.S. čiju je smrt konstatovao dežurni ljekar zavoda za HMP Sarajevo. Uviđaj na licu mejsta obavio je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS i policijski službenici MUP-a KS uz prisustvo sudskog vještaka saobraćajne i mašinske struke.

Nastavlja se rad na rasvjetljavanju nastanka saobraćajne nezgode, saopćeno je iz MUP-a KS.

Autor članka je Redakcija sa 139 aktivnih i 784 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

#IlijašNet #iNet | 2018 IlijašNet© Prvi u Ilijašu
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.