Ograđujemo se od DEMANTA upućenog portalu IlijašNet

Info: Aktivni članci 433, Arhivirani članci 1919

Nakon što je BHRT   objavio sadržaj vezan za obilježavanje događaja na Čemernom, detalje tog obilježavanja smo prenijeli u sadržaju (VIDI OVDJE) i objavili uz jasno naveden izvor, nakon čega je uslijedio telefonski poziv i drugi pritisci da to što pišemo nije dobro i da su svi (IZ BORAČKIH UDRUŽENJA) ljuti te da mi koji predstavljamo Ilijaš to ne bi trebali pisati, sadržaj smo nakon brojnih pritisaka uklonili.

Vaš DEMANT ste poslali na pogrešnu adresu a isti trebate poslati na adresu BHRT- a, mi se ograđujemo sadržaja za koji nas krivite i koji nismo kreirali, obratite se  Državnoj televiziji BHRT koja je autor sadržaja te njih demantujte.

Danas uz pomoć Javnog servisa u Ilijašu  objavljen je DEMANT prije nego smo ga mi dobili, uz osvrt na nas i svrstavanje nas u red režimskih medija.

Ovom prilikom pozdravljamo i selamimo sve one koji su uključeni u ovaj atak na našu redakciju te im preporučujemo da pregledaju naše sadržaje gdje će ukoliko budu htjeli vidjeti da mi nismo niti će mo ikada biti režimski medij.

Ukoliko vam je za cilj stavljati nama metu na leđa nije vam  dobar potez, nije ni prvi put da se to radi u Ilijašu,  Adresa na koju ste poslali demant je pogrešna.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.