Omladinski krug Nur Visoko organizira akciju prikupljanja školskog pribora: Budimo humani za one kojima ostavljamo svoj grad *Arhiva

Humanost

Omladinski krug Nur Visoko, džemat Bijela džamija, ove godine organizuje akciju “ŠKOLSKI PRIBOR”.

Mi smo već u Suša Centru, tu smo do 21:00h! (Četvrtak)

*ČETVRTAK i PETAK – KOVO Galerija: od 17:00h do 20:30h.

Bujrum, dođite i podržite našu akciju, pomozite nam da izmamimo osmijeh na licima onih na kojima naša Bosna ostaje.

Također, novac ili pribor možete donirati i u Trgovina Kids, prekoputa Tabhanske džamije.

“Onaj ko uradi koliko trun dobra – vidjet će ga.” (El-Zilzal, 6)

Autor članka je Redakcija sa 132 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.