Općina Ilijaš: Poziv za učešće na Forumu građana u Srednjem *Arhiva

Info: Aktivni članci 526, Arhivirani članci 4439

Pozivaju se građanke i građani općine Ilijaš da učestvuju na Forumu građana, zakazanom za srijedu, 8. maja 2019. godine u Osnovnoj školi “Srednje”, sa početkom u 13:00 sati.

Tema foruma koji organizuje Općina Ilijaš u saradjni sa MZ Srednje je definisanje potreba i prioriteta građana sa zadatkom predlaganja projekata od šireg društvenog značaja za građane općine Ilijaš.

Projekti koji budu odabrani provede se kroz projekat “Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini”, u saradnji sa UNDP-om.

Glavni cilj projekta je doprinijeti kvalitetnijem životu građana kroz veće demokratsko učešće i odgovornost prema javnosti, kroz unapređene usluga na nivou mjesne zajednice, infrastrukturu, te uključivanje socijalno isključenih kategorija.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.