Otvorena poslovnica BBI banke u Ilijašu *Arhiva

Info: Aktivni članci 571, Arhivirani članci 4683

Danas je počela sa radom poslovnica BBI (Bosna Bank International) banke u Ilijašu.

Poslovnica BBI banke u Ilijašu novi je savremeno uređeni centar za područje općine Ilijaš koji će zadovoljavati sve standarde poslovanja. Smještena u središtu grada uz sami Biznis Centar, a pružat će sve bankarske usluge za pravna i fizička lica u skladu s islamskim principima.


Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo  svojim klijentima fizičkim i pravnim licima pruža sve vrste bankarskih usluga. Poslovanje se temelji na etičkim principima, partnerskim odnosima i pravednosti. BBI je pouzdan partner koji svojim klijentima pruža vrhunski kvalitet usluge.

Bosna Bank International je prva banka u BiH i regionu koja posluje u skladu s islamskim finansijskim principima. Osnovana je 19. oktobra 2000. godine, sa sjedištem u Sarajevu. Orjentisana je razvoju Bosne i Hercegovine i cjelokupan profit se investira u BiH.

Usklađenost poslovanja sa islamskim principima garantuje Šerijatski odbor BBI banke u kojem se nalaze renomirani domaći i svjetski stručnjaci iz oblasti šerijatskog prava.

Osnivači BBI banke su Islamic Development Bank (IDB) sa dioničkim udjelom od 45,46%, Dubai Islamic Bank sa osnivačkim udjelom od 27,27% i Abu Dhabi Islamic Bank sa osnivačkim udjelom od 27,27%.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.