Otvorene su prijave za eko radionicu za mlade “Budi promjena”

Info: Aktivni članci 433, Arhivirani članci 1919

UDRUŽENJE OMLADINSKA ORGANIZACIJA “ISKORISTI DAN – CARPE DIEM” uz podršku Instituta za razvoj mladih KULT i Ambasade Švedske u BiH, organizuju radionicu u okviru projekta “Reciklaža papira i plastike”.

Cilj radionice je potaknuti mlade na ekološko djelovanje te potencirati reciklažu papira i plastike kao sirovine za dobivanje novih proizvoda, kako bi se na taj način smanjilo onečišćenje okoliša.

Radionica će biti održana u Ilijašu, 7. augusta 2020. godine u prostorijama Biznis centra Općine Ilijaš. Radionica počinje u 10h i trajati će do 14h.

Učesnicima će biti obezbjeđen materijal za rad, ručak i osvježenje te certifikat o učešću.

Link za prijavu: https://forms.gle/DNL2sXAD1KoFAJ2Y9 Rok za prijavu je 5. august 2020. godine do 23:59h.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na email: oocarpediem14@outlook.com ili na broj telefona: 060 310 6605.

“Reciklaža papira i plastike” je projekat koji će se realizovati u tri zajednice, Ilijaš, Foča i Goražde, uz podršku Instituta za razvoj mladih KULT i Ambasade Švedske u BiH, a koji provodi UDRUŽENJE OMLADINSKA ORGANIZACIJA „ISKORISTI DAN – CARPE DIEM“. Cilj projekta je potencirati reciklažu papira i plastike kao sirovine za dobivanje novih proizvoda, kako bi se na taj način smanjilo onečišćenje okoliša.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.