Petak, 7. decembra u 20:00 h Hronika Općine Ilijaš u programu TV Vogošća *Arhiva

Info: Aktivni članci 547, Arhivirani članci 4683

U decembarskom izdanju Hronike Općine Ilijaš govorimo o recertifikaciji ISO standarda 9001:2015 i o Nacrtu Budžeta Općine Ilijaš za 2019. godinu. U povodu Dana državnosti BiH održana je Svečana sjednica Općinskog vijeća a kao poklon u povodu ovog važnog historijskog datuma, učenicima i nastavnicima OŠ “Hašim Spahić” predata je na upotrebu izgrađena fiskulturna sala.

Saznaćete i koji su projekti u oblasti vodosnabdijevanja obilježili godinu koja je već na izmaku.

Atletski klub “Ilijaš” jedan je od sportskih kolektiva čiji su takmičari osvojili brojne medalje. Upoznaćete ekipu koju predvodi trener Mirza Bektić.

Hroniku Općine Ilijaš, koju uređuje i vodi Maida Matoruga pratite u programu TV Vogošća, u petak, 07. decembra 2018. godine u 20:00 sati.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.