Petak, 7. decembra u 20:00 h Hronika Općine Ilijaš u programu TV Vogošća *Arhiva

Ilijaš

U decembarskom izdanju Hronike Općine Ilijaš govorimo o recertifikaciji ISO standarda 9001:2015 i o Nacrtu Budžeta Općine Ilijaš za 2019. godinu. U povodu Dana državnosti BiH održana je Svečana sjednica Općinskog vijeća a kao poklon u povodu ovog važnog historijskog datuma, učenicima i nastavnicima OŠ “Hašim Spahić” predata je na upotrebu izgrađena fiskulturna sala.

Saznaćete i koji su projekti u oblasti vodosnabdijevanja obilježili godinu koja je već na izmaku.

Atletski klub “Ilijaš” jedan je od sportskih kolektiva čiji su takmičari osvojili brojne medalje. Upoznaćete ekipu koju predvodi trener Mirza Bektić.

Hroniku Općine Ilijaš, koju uređuje i vodi Maida Matoruga pratite u programu TV Vogošća, u petak, 07. decembra 2018. godine u 20:00 sati.

Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.