Po ko zna koji put: Facebook i Instagram opet ne rade *Arhiva

Info: Aktivni članci 350, Arhivirani članci 4695

Problemi su počeli tokom večeri, ali korisnici širom svijeta već nekoliko dana nailaze na poteškoće. Poteškoće sa radom ovih društvenih mreža osjetili su i korisnici u Bosni i Hercegovini.

Facebook je opet u problemima. Tačnije, korisnici prijavljuju probleme s korištenjem Facebooka, aplikacije i objavljivanjem na poslovnim stranicama.

5d00124e9b485

Prema DownDetectoru, problemi su najizraženiji u SAD-u i zapadnoj Evropi, ali i korisnici u Hrvatskoj imaju problema s korištenjem aplikacije i objavom na poslovnim stranicama, prenosi Zimo.hr.

Na službenim Facebookovim stranicama nema govora o bilo kakvim problemima.

Korisnici prijavljuju i probleme na još jednom Facebookovom servisu – Instagramu. No za sad su ti problemi ograničeni većinom na Evropu.

Neki korisnici imaj problema i s WhatsAppom, posebno s računalnom aplikacijom. Naime, nakon što su započeli s ažuriranjem, više ne mogu prekinuti ažuriranje niti pokrenuti samu aplikaciju na računaru.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.