Počela obnova objekta područne škole u Gajevima *Arhiva

Info: Aktivni članci 636, Arhivirani članci 4683

Nakon što je u decembru 2018. godine održana svečanost povodom završetka radova na sanaciji i utopljavanju Područne škole “Kamenica” koja pripada Osnovnoj školi “Srednje”, ove godine kako je tada načelnik gosp. Akif  Fazlić i obećao krenulo se u realizaciju sanacije objekta područne škole u Gajevima.

Trenutno se radi na sanaciji  krova objekta, a  ovo je samo jedna od škola koja će biti obnovljena na području Ilijaša, kao i ona u Bioči, Podlugovima,   Kamenici…

Moramo dodati da je ovo jedan od bitnih projekata koji se realizuju u MZ Kamenica.

Inače Osnovnoj školi “Srednje” pripadaju  tri područne škole i to: „Gajevi“ koja je udaljena  11 kilometara, zatim  ‘Kamenica‘ sa daljinom od 16 km, dok je naudaljenija ‘Dragoradi‘ na distanci od čak 21 km.

5d97bf761e5e3 5d97bf791540d 5d97bf7bbee63

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.