Počela realizacija projekta koji provodi JU SŠC “Nedžad Ibrišimović” pod nazivom “A gdje će mladi?” *Arhiva

Info: Aktivni članci 526, Arhivirani članci 3594

Danas je počela realizacija projekta  “A gdje će mladi?” koji provodi JU SŠC “Nedžad Ibrišimović”  Ilijaš u saradnji sa Inicijativom mladih za ljudska prava Bosne i Hercegovine (YIHR BIH) i Nacionalnim Demokratskim Institutom (NDI) kao i Ekonomskom školom “Stana Milanović” iz Šapca, koji su gosti u ovom projektu.

U okviru ovog projekta u petak, 08. novembra 2019. godine,  u Kino sali Ilijaš, sa početkom u 17:00 sati održat će se Javna debata o značaju postojanja prostora za mlade u lokalnoj zajednici.

Debatni timovi biti će sastavljeni od učenika ŠSC “Nedžad Ibrišimović” te učenika Ekonomske škole “Stana Milanović” iz Šabca, koji su gosti u ovom projektu.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.