Počeli radovi na uređenju parking prostora ispred zgrade u ul. Hašima Spahića

Ilijaš

Jutros je počelo izvođenje radova na uređenju parking prostora ispred zgrade u ul. Hašima Spahića u Ilijašu. Za stanare ove zgrade biće ovo rješenje koje dugo očekuju.

Radove izvodi firma Halilović d.o.o. iz Ilijaša.

Ovom prilikom moramo napomenuti da su radovi planirani ranije i da su stanari obavješteni dan prije kako bi uklonili svoja  vozila, kako bi firma nesmetano mogla krenuti u realizaciju planiranog.  Neki od stanara to nisu učinili što ovoj firmi dodatno otežava izvođenje  radova.

Uređivanjem parking prostora stanari će dobiti više mjesta za parking, što je do sada bio problem.

Autor članka je Redakcija sa 144 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.