Podlugovi: Problem nesavjesnog odlaganja otpada iz dana u dan sve veći *Arhiva

Info: Aktivni članci 574, Arhivirani članci 4439

Fotografije smeća razbacanog duž ulice  Žrtava genocida u Srebrenici u Podlugovima, dostavili su nam zabrinuti građani.

Kako kažu ovo već počinje da liči na deponiju otpada. Fotografije su zabilježene na mjestu gdje su bili postavljeni kontejneri, koji su nakon podjele kanti uklonjeni.

Smeće u ovom slučaju nije komunalni problem u smislu da gradske službe ne obavljaju svoj posao, budući da su podijeljene kante za odvoz smeća, a smeće se odvozi po planu i programu odvoza.

Moramo napomenuti da je ovo sve češća pojava, smatramo da Podlugovi zaslužuju bolje, no ipak se građani često žale na probleme slične ovima.

Nažalost, riječ je o nekulturi građana koji bez imalo pardona smeće bacaju gdje stignu, a u ovom konkretnom slučaju izgleda kao da ovo nije problem od nekoliko dana već sistematsko odlaganje.

U prilogu pogledajte slike koje smo dobili.

5e37f9a146a4c 5e37f9ff4b06e 5e37f9a814007

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.