Popovići – Podgora: Lokalni put bez asfalta i posle izbornog obećanja *Arhiva

Info: Aktivni članci 330, Arhivirani članci 4695

U našu redakciju pristiglo je nekoliko pitanja vezano za lokalni put u Popovićima koji spaja Popoviće i Podgoru.

Kako su nam mještani rekli tiče se obećanja koje su vlastodršci dali prije i tokom izborne kampanje. Obećali su da će se ovaj put rješiti, asfaltirati. Ima više od godinu dana kako smo to obećanje dobili on načelnika Općine a isto to nam je potvrđeno na predizbornom skupu. Dužina koja bi se trebala asfaltirati je nekih 150 metara kažu mještani . Dva invalida žive u nekoliko kuća kojima ima i male djece, kažu kako bi asfaltiranje ovog puta bilo od velike koristi ne samo za njih već i za cijelu zajednicu.

Vidimo na sve strane da se rade putevi, uglavnom bliže podobno-poslušnim građanima, mi smo izostavljeni bar se tako smatramo, molimo nekog da pokuša i nas uvrstiti na tu neku listu ako je ima za asfaltiranje. kaže nam jedan od mještana.

“Svjedoci smo velikog napredovanja Općine Ilijaš kada su u pitanju razni infrastrukturni projekti, radi se na sve strane što se može i vidjeti, takođe razumijemo da mi nismo prioritet ali nek urade ono što su nam obećali” –  stoji u poruci koju smo dobili.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.