Popovići – Podgora: Lokalni put bez asfalta i posle izbornog obećanja *Arhiva

Ilijaš

U našu redakciju pristiglo je nekoliko pitanja vezano za lokalni put u Popovićima koji spaja Popoviće i Podgoru.

Kako su nam mještani rekli tiče se obećanja koje su vlastodršci dali prije i tokom izborne kampanje. Obećali su da će se ovaj put rješiti, asfaltirati. Ima više od godinu dana kako smo to obećanje dobili on načelnika Općine a isto to nam je potvrđeno na predizbornom skupu. Dužina koja bi se trebala asfaltirati je nekih 150 metara kažu mještani . Dva invalida žive u nekoliko kuća kojima ima i male djece, kažu kako bi asfaltiranje ovog puta bilo od velike koristi ne samo za njih već i za cijelu zajednicu.

Vidimo na sve strane da se rade putevi, uglavnom bliže podobno-poslušnim građanima, mi smo izostavljeni bar se tako smatramo, molimo nekog da pokuša i nas uvrstiti na tu neku listu ako je ima za asfaltiranje. kaže nam jedan od mještana.

“Svjedoci smo velikog napredovanja Općine Ilijaš kada su u pitanju razni infrastrukturni projekti, radi se na sve strane što se može i vidjeti, takođe razumijemo da mi nismo prioritet ali nek urade ono što su nam obećali” –  stoji u poruci koju smo dobili.

TAGOVI:
Autor članka je Redakcija sa 119 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.