Posao GRAS-u za 78 radnika: Pročitajte koje pozicije su slobodne

Info: Aktivni članci 552, Arhivirani članci 4683

Vlada Kantona Sarajevo dala je saglasnost Kantonalnom javnom komunalnom preduzeću GRAS za zapošljavanje na određeno vrijeme 78 radnika, objavljeno je u Službenim novinama KS.

Priliku za zapošljavanje do tri mjeseca imat će 44 vozača autobusa, 27 vozača tramvaja, četiri vozača trolejbusa, jednog bravara KV, jednog perača vozila i automehaničara KV.

Zapošljavanje će se vršiti isključivo putem javnog oglašavanja, u skladu sa važećim zakonskim propisima.

Zadužuje se KJKP GRAS d.o.o. Sarajevo da u roku od 30 dana od dana prijema ove Odluke pripremi pregled stanja i potreba za radnicima i detaljno obrazloženje pregleda potreba dostavi Vladi Kantona Sarajevo na razmatranje i usvajanje – stoji u Odluci Vlade KS.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.