Posjetite vozilo e-transformer i saznajte više o recikliranju elektronskog otpada *Arhiva

Info: Aktivni članci 528, Arhivirani članci 4169

Društvo ZEOS eko-sistem d.o.o. u saradnji sa Općinom Ilijaš, u sklopu projekta “Recikliran uređaj je spašen resurs”, organizuje posjetu edukativnog super kamiona e-transformer u ponedjeljak, 5. novembra 2018. godine.

Kamion e-transformer će se nalaziti u dvorištu O.Š. “Hašim Spahić” u Ilijašu od 9 do 12 sati. Posjete vozilu su besplatne.

Svrha ove posjete je da se građanima približi proces reciklaže kroz interaktivnu prezentaciju i eksponate rastavljenih kategorija e-otpada, kako bi se uticalo na svijest ljudi o pravilnom odlaganju i na povećanje stope reciklaže u BiH.

Kontakt osoba, broj telefona i e-mail za organizovanje grupnih posjeta je Bjelonja Mahir; tel. 033 628 606; e-mail:mahir.bjelonja@zeos.ba

Više informacija o projektu može se pronaći na linku http://bit.ly/zeos-projekat
Slike i realizaciju aktivnosti pogledajte na http://bit.ly/zeos-fb

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.