Poslovna edukacija u Općini Ilijaš - /Arhiva

Projekat je finansiran sredstvima Ministarstva privrede Kantona Sarajevo, a odobren je na bazi aplikacije Općine Ilijaš, uključujući vlastito učešće u skladu sa uslovima Javnog poziva

Sadržaj objavljen pod brojem SN1/2009-160903-445

U sklopu projekta “Jačanje kapaciteta u oblasti preduzetništva i upravljanja bazama podataka kroz edukaciju uposlenih lica u privrednim subjektima i lokalnoj samoupravi”, Općina Ilijaš je kao projektnu aktivnost organizovala edukacije na temu: “Vođenje tima, razvoj poslovnih vještina i digitalni marketing”.

Edukacija je trajala od 03.09. do 15.09. 2020. u Biznis centru Ilijaš.Polaznici su bili privredni subjekti, mala i srednja preduzeća koja uspješno posluju na području općine Ilijaš.

Jedan od konsultanata na edukaciji bio je Asad Karišik, sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti razvoja malih i srednjih preduzeća. “Potrudili smo se da razvijemo edukaciju koje imaju odnos 20% teorijskih predavanja i 80% vježbi, kako bi praktično primijenili najbolje svjetske prakse u oblasti razvoja timova visokih performasni i digitalnog marketinga“ istakao je Karišik.

“Ovim putem bih htjela da se zahvalim svima koji su omogućili realizaciju projekta. Program edukacije je proveden veoma profesionalno i stručno.Kroz interaktivan pristup predavača i aktivno učešće aplikanata, te međusobno dijeljenje iskustava, znanja i vještina uspješno su ostvareni ciljevi ove edukacije.Udruženim snagama prepoznali smo mogućnosti za unapređenje poslovanja firmi u kojima radimo, kao i prilike za razvoj poslovnog okruženja na području Općine Ilijaš koje se mogu ostvariti saradnjom svih zainteresovanih subjekata” rekla je Anesa Softić iz firme Limsar d.o.o.

Ispred firme “MF Plus d.o.o. Sarajevo” konsultant iz oblasti “Poslovnih vještina” bila je Fuada Zuko, a temu “Digitalni marketing” je obradila Amna Karišik.

Projekat je finansiran sredstvima Ministarstva privrede Kantona Sarajevo, a odobren je na bazi aplikacije Općine Ilijaš, uključujući vlastito učešće u skladu sa uslovima Javnog poziva.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.

Povezani članci

Back to top button