Postani dopisnik iz svog naselja, piši za IlijašNet *Arhiva

Info: Aktivni članci 534, Arhivirani članci 4439

Dragi čitaoci, u želji da još više obogatimo naše rubrike svakodnevnim životnim informacijama, pozivamo sve zainteresovane da nam pišu o dešavanjima u svojoj ulici i naselju.

Mi smo slobodni, otvoreni, dostupni svima, u političkom smislu neopterećeni i ničiji. Svakodnevna dešavanja, prenošenje informacija iz različitih uglova, nepristrasnost, stvarnost, život običnog čovjeka na ovim prostorima, naši  su prioriteti i u narednom periodu.

Nešto ste vidjeli, primjetili? Želite da se za neki  događaj čuje?  Ukratko (ili opširno) napišite o čemu se radi, “zakačite” fotografiju i objavite vijest.

Ne mora to biti vijest samo iz Ilijaša. Niti mora biti neka senzacija. Pišite i one lijepe događaje, ima ih sigurno!

Ukoliko se dolučite da postanete naš dopisnik  imat ćete pristup sistemu za objavljivanje vijesti kao i   listu objavljenih sa opcijom uređivanja ili brisanja

Pišite nam na redakcija@ilijas.net ili u inbox Facebook stranice IlijasNet.

Takođe, pozivamo i sve društvene subjekte, organizacije, udruženja i ustanove da nam na navedenu adresu dostave najave događaja, informacije i saopštenja za javnost koja ćemo i ubuduće prenositi u cjelosti.

Redakcija

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.