Postani dopisnik iz svog naselja, piši za IlijašNet *Arhiva

BiHIlijašObavještenja

Dragi čitaoci, u želji da još više obogatimo naše rubrike svakodnevnim životnim informacijama, pozivamo sve zainteresovane da nam pišu o dešavanjima u svojoj ulici i naselju.

Mi smo slobodni, otvoreni, dostupni svima, u političkom smislu neopterećeni i ničiji. Svakodnevna dešavanja, prenošenje informacija iz različitih uglova, nepristrasnost, stvarnost, život običnog čovjeka na ovim prostorima, naši  su prioriteti i u narednom periodu.

Nešto ste vidjeli, primjetili? Želite da se za neki  događaj čuje?  Ukratko (ili opširno) napišite o čemu se radi, “zakačite” fotografiju i objavite vijest.

Ne mora to biti vijest samo iz Ilijaša. Niti mora biti neka senzacija. Pišite i one lijepe događaje, ima ih sigurno!

Ukoliko se dolučite da postanete naš dopisnik  imat ćete pristup sistemu za objavljivanje vijesti kao i   listu objavljenih sa opcijom uređivanja ili brisanja

Pišite nam na redakcija@ilijas.net ili u inbox Facebook stranice IlijasNet.

Takođe, pozivamo i sve društvene subjekte, organizacije, udruženja i ustanove da nam na navedenu adresu dostave najave događaja, informacije i saopštenja za javnost koja ćemo i ubuduće prenositi u cjelosti.

Redakcija

TAGOVI:
Autor članka je Redakcija sa 142 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.