Poziv borcima da se pridruže protestima u Sarajevu *Arhiva

IlijašObavještenja

Pozivnica demobilisanim borcima:

Dana 09.aprila 2018. godine pozivaju se svi demobilisani borci koji nisu zadovoljni svojim statusom u državi da se odazovu na mirne proteste. Pozivaju se svi borci kantona Sarajevo. Pozivnica koja se može vidjeti poziva sve borce kantona Sarajevo kao i sa područja Visokog, Breze, Vareša da se okupe od 11-12 sati u kampu kod stare zgrade vlade. Mole se svi borci i građani koji podržavaju nas borce i naša tri zahtjeva:

  1. Borački Registar
  2. Prestanak Finansiranja Boračkih Udruženja
  3. Borački Dodatak Za Sve Borce

da dođu i svojim prisustvom daju podršku, stoji  u pozivnici predstavnika boraca.

Autor članka je Redakcija sa 141 aktivnih i 784 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

#IlijašNet #iNet | 2018 IlijašNet© Prvi u Ilijašu
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.