Poziv na proteste *Arhiva

Aktivni članci 926 od publish; echo $published_posts; ?>, Arhivirani članci 2921 od archive; echo $published_posts; ?>

Nakon što se više organizacija ujedinilo i podržalo inicijativu o sistematskom riješenju problema djece sa poteškocama u razvoju i OSI, uputili su dopis Vladi KS, dobili su poziv na sastanak 15.07 kada su planirali organizovati proteste.

Na sastanku sa vladom roditelji djece sa poteškoćama u razvoju i osobe sa invaliditetom podnijet će pismeni zahtjev Vlada KS, i dati im rok do 22.07.2019. kada će organizovati masovne proteste ako se Vlada KS ne izjasni o njihovim zahtjevima.

Pozivamo sve građane, osobe sa invaliditetom i roditelje djece sa poteškoćama u razvoju, da podrže ovu najranjiviju kategoriju društva 22.07.2019 u 8’00 h ispred Vlade Kantona Sarajevo.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Šaljite nam vijesti, fotografije, najave, informacije bilo kakve vrste i mi ćemo ih objaviti ukoliko su prikladnog sadržaja i ne krše pravila sajta! Vaše dojave možete slati i putem Viber broja +38762-118-465, na mail ilijasnet@gmail.com ili porukom na Facebook fan stranici klikom ovdje.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.