Poziv studentima za sticanje prakse u Sparkasse Bank

Praksa će biti omogućena studentima prema mjestu stanovanja u gradovima Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Bijeljina, Visoko, Zenica, Tuzla, Goražde, Bihać.

BiHJavni Poziv

Sparkasse Bank dd BiH objavila je novi poziv za studente koji omogućava sticanje prakse u finansijskom sektoru. U devet bh. gradova praksa je osigurana za 28 najbolja studenta

Slijedeći strateško opredjeljenje ka društveno odgovornom poslovanju kao i stalno usmjerenje ka mladima, Sparkasse Bank u svojim filijalama u devet gradova u BiH, daje mogućnost bh. studentima za sticanje novih praktičnih znanja provođenjem praktične obuke/prakse u banci.

Govoreći o znanjima koja će studenti imati priliku steći tokom prakse u Sparkasse banci, direktorica Direkcije za upravljanje ljudskim resursima Sparkasse Bank Lejla Mulalić je navela metodologiju upravljanja strateškim rizicima, znanja vezana za najnovija IT rješenja, razvoj proizvoda od osmišljavanja do same implementacije, najnovijim načinima odnosa s kupcima (customer care), upravljanje CRM strategijama (CustomerRelationship Management) te unaprijediti znanja o elektronskom i mobilnom bankarstvu.

Uz ovo studenti će imati mogućnost obuke u komunikacijskim i prezentacijskim vještinama, kao i sticanje znanja iz prodajnih vještina i sposobnosti uticanja na druge.

“Osim navedenog, svake godine sa svojom matičnom kućom Steiermaerkische Sparkasse realizujemo program ‘The Best of South-East’ putem kojeg najboljim studentima osiguravamo jednogodišnju praksu u našoj matičnoj banci u Grazu ili nastavak studiranja u Grazu. Želimo pružiti priliku studentima ne samo da steknu konkretna, praktična znanja, nego i da im otvorimo mogućnost eventualnog budućeg zaposlenja u našoj banci. Mi smo organizacija koja stremi vrhu bankarskog tržišta i u svom timu trebamo proaktivne i dinamične, ambiciozne osobe”, izjavila je Lejla Mulalić.

Studenti spremni na sticanje praktičnih znanja u dinamičnom poslovnom okruženju pozivaju se da se prijave putem linka: Kikom Ovdje, sa naznakom ‘ apliciram za studentsku praksu’.

Praksa će biti omogućena studentima prema mjestu stanovanja u gradovima Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Bijeljina, Visoko, Zenica, Tuzla, Goražde, Bihać.

Sadržaj ovog članka prenosimo sa profitiraj.ba@Preuzeto.
Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu redakcija@ilijas.net. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.

Povezane Vijesti

Šaljite nam vijesti, fotografije, najave, informacije bilo kakve vrste i mi ćemo ih objaviti ukoliko su prikladnog sadržaja i ne krše pravila sajta! Vaše dojave možete slati putem forme klikom na Dojavi Vijest ispod, na mail redakcija@ilijas.net ili porukom na Facebook fan stranici klikom ovdje.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.