Poziv za učešće na Forumu građana *Arhiva

Info: Aktivni članci 618, Arhivirani članci 4683

Pozivaju se građanke i građani općine Ilijaš da učestvuju na Forumu građana, zakazanom u petak, 1. februara 2019. godine, u O.Š. “Podlugovi”, sa početkom u 17:30 sati.

Tema navedenog foruma, kojeg organizuje Općina Ilijaš u saradnji sa MZ Podlugovi, je definisanje potreba i prioriteta građana sa zadatkom predlaganja projekata od šireg društvenog značaja za građane općine Ilijaš, a s ciljem utvrđivanja projekta s kojim će Općina Ilijaš aplicirati na Javni poziv za odabir projektnih prijedloga u okviru projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“.

Projekat „Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“ implementira se od 2015. do 2019. godine od strane UNDP u mjesnim zajednicama 24 lokalne samouprave (općine i gradovi) u BiH, među kojima Općina Ilijaš, također, predstavlja jednu od jedinica lokalne samouprave.

Imajući u vidu kriterije Javnog poziva, kojima se za finansiranje određenog projekta zahtijeva usklađenost istog s prioritetima definisanim na forumu građana, pozivamo građanke i građane općine Ilijaš da se odazovu ovom pozivu i uzmu aktivno učešće, kako bismo zajednički odredili potrebe i prioritete od šireg društvenog značaja za naš općinu.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.