Predsjednik Taekwondo svazea FBiH u posjeti Sportsko – rekreativnom centru Bosna *Arhiva

Info: Aktivni članci 591, Arhivirani članci 4683

Dana 24.01.2019. godine, u posjeti Sportsko – rekreativnog centra Bosna u Visokom boravio je G-din Šarić Samir, Predsjednik Taekwondo svazea FBiH, i član Izvršnog odbora Taekwodno saveza Bosne i Hercegovine.  Prilikom posjete Šarić je obišao prostorije i sadžaje ovog  Centra te je čestitao na otvorenju jednog ovakog sportsko reprezentativnog objekta.

Isti je zahvalio domaćinu i Predsjedniku Taekwondo Kolektiva Bosna Kajević Edinu – Kaji, na radu i doprinosu razvoja Taekwondo sporta u Bosni i Hercegovini, te obećao da će u narednom periodu selekcije Taekwondo saveza Federacije BiH raditi pripreme u ovom centru.

Ispred Taekwondo Kolektiva Bosna i u svoje  ime, Kajević, predsjednik Taekwondo Kolektiva Bosna zahvalio se  g- dinu Šariću na posjeti, te se, kako kaže  nada nastavku saradnje za dobrobit taekwondoa kao i sporta uopće.

5c4b17b813da4

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.