Predstavljamo vam 2B DIZAJN: Budi jedinstven, budi prepoznatljiv

BiHPromo

2B DIZAJN  nalazi se u Vogošći na adresi Jošanička bb.

Jednako kao što i sami ponekad imamo potrebu promijeniti svoj izgled, dobro je povremeno obnoviti imidž svoje firme uz pomoć profesionalnog  dizajn studija.

2B koristi Digitalnu, Offset i štampu velikih formata.

Što se tiče dizajna  2B radi mnogo više nego samo “uljepšavanje stvari” grafičari koriste boje, tipografiju i kompozicije kako bi komunicirali sa odabranom publikom.

Od promo materijala u ponudi su: Fascikle, kalendari, rokovnici, olovke, USB memorijski stick-ovi, šolje, upaljači, kese i cekeri, majice, torbe, štampanje na predmete po Vašij volji.

Neke od usluga koje možemo istaći su:
GRAFIČKI DIZAJN
IZRADA KATALOGA
IZRADA WEB STRANICA
VIZIT KARTICE
SVE VRSTE PROMO MATERIJALA
USLUGE DIGITALNOG MARKETINGA

Katalog možete pogledati ovdje.

Kontakt Info:
Tel:  062/ 598-399
Email:  anela@2bdizajn.ba
Web: www.2bdizajn.ba
Facebook: 2B Dizajn

TAGOVI:
/
Autor članka je Redakcija sa 141 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.