Predstavljamo vam Alu&Pvc Stolarija “ILMEX” Ilijaš (Foto) *Arhiva

FotoIlijaš

Od kada je osnovana  firma Alu&Pvc Stolarija “ILMEX” postiže sve značajnije rezultate i širi lepezu proizvodnih djelatnosti. Osnovna djelatnost je proizvodnja aluminijske i PVC stolarije, a tokom rada doživljava ekspanziju i širi djelatnost ka proizvodnji i ugradnji ALU i PVC ograda.

O proizvodnji aluminijske i PVC stoalrije, razgovarali smo sa direktorom Samirom Devićem.

Aluminijska stolarija je vrlo pogodna za velike površine zbog vrlo dobrih statičkih i mehaničkih svojstava. Otporna je prema oksidaciji na zraku, u vodi i u oksidirajućim kiselinama.

Naša stolarija je izrađena od šestokomornog profila njemačkog proizvođača REHAU, kao i sa troslojnim staklima punjenim Argonom, koja svojim modernim izgledom i kvalitetom zadovoljava sve potrebe savremenog stanovanja.

Širok asortiman i izbor profila za izradu su garancija zadovoljenja svih narudžbi iz ove djelatnosti, a neke od njih su: Pvc i Alu stolarija  koju pravimo po mjeri, klizni sistemi, zatvaranje balkona, Alu ograde, klupice itd.

Firma Ilmex nalazi se u Donjoj Luci na broju 21 (u neposrednoj blizini džamije u Starom Ilijašu).

Kontakt:
062-965-383 (Samir Dević)
Facebook: Klikni Ovdje

Autor članka je Redakcija sa 129 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.