Predstavljamo vam firmu BH Food u Donjoj Bioči *Arhiva

Info: Aktivni članci 557, Arhivirani članci 4683

BH Food je dio kompanije koja se bavi uzgojem i proizvodnjom začinskog bilja i začinskih salata vrhunske kvalitete. BH Food proizvodi se uzgajaju i pakuju uz najveću pažnju i brigu.

Sve biljke se zalijevaju čistom izvorskom vodom i vodom iz prirodnih bunara. Proizvodi ove firme se mogu naći u vodećim tržnim centrima, u kuhinjama najboljih hotela i restorana.

BH Food proizvodi svježe gotove salate koje su brižljivo uzgojene, pažljivo pripremljene, oprane i pakovane posebnom tehnologijom kako bi se očuvala maksimalna svježina. Za BH Food salate bira se sjeme vrhunskog kvaliteta od najboljih sorti na svijetu.

Moramo napomenuti da BH Food primjenjujući filozofiju ”od sjemena do salate”pridaje veliku pažnju vlastitoj primarnoj proizvodnji kao i svojim farmerima kojima je stalo do svježine, kvaliteta, cjelokupne brige i sigurnosti hrane. BH Food gotove salate su već oprane, brižno pripremljene pridržavajuci se najstrožijih standarda o sigurnosti hrane.

BH Food salate ne sadrže aditive niti sredstva za konzervaciju.
BH Food salate se pakuju naprednom MAP tehnologijom koja je 100% prirodna i koja kontroliše izmjenu oksigena kako bi održala prirodno ”disanje salate”.

BH Food je aktivno uključen u poboljšanju naše okoline i socijalnog okruženja. 

BH Food na kraju svakog mjeseca u toku godine donira 5% količina od ukupne vlastite primarne proizvodnje povrća i voća, narodnim kuhinjama i obrazovnim institucijama, a od ostvarenog profita na godišnjem nivou izdvaja 2,5% za pomoć socijalno ugroženim i za obrazovanje.

BH Food posluje sa kompanijom EKOPAK koja je operater za upravljanje ambalažnim otpadom www.ekopak.ba, te svakog kvartala podnosi izvještaj o ukupnoj količini ambalaže koju je plasirala na tržište BiH i plaća naknadu minsitarstvu za okoliš.

Za više informacija o firmi BH Food kliknite ovdje.

5e35e6c564ff7 5e35e6c8f024e 5e35e6cbcebc4 5e35e6ce78b75

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.