Predstavljanje sportskih klubova Ilijaša – FK Luka

IlijašSport

Fudbalski klub Luka (Ilijaš) osnovan je 1976. godine, najveći uspjeh MFL Sarajevo.

Dva puta prvaci općinske lige, prvaci grupne lige Visoko, plasirali se u Međuopćinsku ligu, igrali na Sloginom igralištu i nekada i bili bolji od Sloge.

Najbolja generacija FK Luke Čelik Živko, Mašić Nusret, Jovičić Aco, Macanović Stjepan Pepa, Čelik Dobrislav Boco, Čebić Vaso, Čelik Dragan, Savić Vitomir, Udovčić Ibrahim, Mašić Suljo, Pustivuk Jovo, Brajić Radoslav Keva, Mijić Stanko kapiten, Pajkić Vojo i Jovičić Nenad. Trener: Mijić Branko.

Autor članka je Redakcija sa 132 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.