Predstavljen DC Ilijaš u MZ Mrakovo, predstavnicima javnog i realnog sektora sa područja Općine Ilijaš *Arhiva

Info: Aktivni članci 622, Arhivirani članci 4683

U koordinaciji Fondacije Networks iz Sarajeva danas je predstavljen Društveni Centar Ilijaš u MZ Mrakovo, Općina Ilijaš. Uz predstavnike Općine Ilijaš, Mjesne zajednice, firme Ama Adriatic, Medija i Volontera održana je prezentacija.

Cilj ove prezentacije je bio da se javni i realni sektor uključi u društveno odgovorne aktivnosti.  DC Mrakovo posjeduje moderno opremljenu multimedijalnu salu setom informatičke opreme, smart tablom i kancelarijskim stolovima i stolicama. Ovaj društveni Centar opremljen je  za sve vidove prezentacija, edukacije ili drugih sličnih aktivnosti.

Danas, između ostalih prisustvovao je i predstavnik firme Ama Adriatic, koja se nalazi u Industrijskoj zoni Luka u Ilijašu. Predstavnik ove firme istakao je kako su zainteresovani da se uključe u društveno-odgovorne aktivnosti u lokalnoj zajednici, te da su zadovoljni prezentacijom.

5c114dbc3984b

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.