Predstavljen DC Ilijaš u MZ Mrakovo, predstavnicima javnog i realnog sektora sa područja Općine Ilijaš *Arhiva

Ilijaš

U koordinaciji Fondacije Networks iz Sarajeva danas je predstavljen Društveni Centar Ilijaš u MZ Mrakovo, Općina Ilijaš. Uz predstavnike Općine Ilijaš, Mjesne zajednice, firme Ama Adriatic, Medija i Volontera održana je prezentacija.

Cilj ove prezentacije je bio da se javni i realni sektor uključi u društveno odgovorne aktivnosti.  DC Mrakovo posjeduje moderno opremljenu multimedijalnu salu setom informatičke opreme, smart tablom i kancelarijskim stolovima i stolicama. Ovaj društveni Centar opremljen je  za sve vidove prezentacija, edukacije ili drugih sličnih aktivnosti.

Danas, između ostalih prisustvovao je i predstavnik firme Ama Adriatic, koja se nalazi u Industrijskoj zoni Luka u Ilijašu. Predstavnik ove firme istakao je kako su zainteresovani da se uključe u društveno-odgovorne aktivnosti u lokalnoj zajednici, te da su zadovoljni prezentacijom.

5c114dbc3984b

Autor članka je Redakcija sa 119 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.