Predstavnici Udruženja poljoprivrednih proizvođača FBiH na sastanku sa ministrom FMPVŠ gosp. Šemsudinom Dedićem *Arhiva

Info: Aktivni članci 515, Arhivirani članci 3594

Nakon što je Udruženje poljoprivrednih proizvođača FBiH sa sjedištem u Ilijašu uputilo, Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Zahtjev za sastanak isti je u prostorijama ovog ministarstva i održan.

5df411010c7f5

Sastanaku su osim predstavnika Udruženja prisustvovali ministar FMPVŠ gosp. Šemsudin Dedić sa svojim pomoćnicima.

Na sastanku se razgovaralo o važnim temama za poljoprivredne proizvođače, između ostalog i o završetku isplate proizvodnji iz 2019. godine, kao i o poljoprivrednoj proizvodnji u nadolazećoj 2020. godini.

Predstavnici Udruženja istakli su važnost poljoprivrednika i njihov nastup na tržištu, kao i važnost u pomaganju kako bi se unaprijedila poljoprivredna proizvodnja, ali tako da ona bude održiva i usmjerena na zaštitu životne sredine.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.