Preko 200 članova Taekwondo kolektiva “Bosna” polagalo za viši pojas *Arhiva

Info: Aktivni članci 350, Arhivirani članci 4695

U nedjelju, 12.5.2019., taekwondo kolektiv “Bosna” je u sali OŠ “Kiseljak 1” Bilalovac organizovao polaganje za viša učenička zvanja, odnosno za više pojaseve.

Komisiju su sačinjavali: Edin Kajević 5. dan, predsjednik i glavni trener, Hamza Malbašić 4. dan, član predsjedništva Taekwondo saveza BiH i predsjednik TKD “Bugojno”, Isa Dukmenić 3. dan, predsjednik i glavni trener Akademije “Zejd” Sarajevo, Almin Kajević 3. dan, trener u sekciji Moštre TKD olektiva “Bosna” i Edin Valjevac, menadžer TKD “Bosna” i zapisničar.

“Polaganju je pristuplilo 205 polagača iz 10 sekcija iz četiri grada, a ispit za polaganje za više pojaseve bio je od 9-1 kupa. Tokom polaganja za sve prisutne upriličen je i šou program od strane trenera i članova našeg kolektiva. Također, na oduševljenje prisutnih ropditelja i djece i ja sam izveo svoj prepoznatljivi šou program”, kazao je Edin Kajević, predsjednik i glavni trener TKD “Bosna”.

Svi koji su položili na kraju su dobili i certifikat, a rukovodstvo Kolektiva upućuje iskrene čestitke, saopćeno je iz Taekwondo kolektiva “Bosna”.

5cdaa78d12dfb 5cdaa7924eccc 5cdaa796e27e1 5cdaa7a9133d0

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.