Preporuka za stanovnike Ilijaša, najzagađenijeg grada u BiH, je da PROVJETRAVAJU PROSTORIJE!!!

Ilijaš

U Kantonu-kantona ima i institucija po imenu Zavod za javno zdravstvo Kantona Sarajevo. To je “zdravstvena ustanova kojoj je glavni sadržaj rada javnozdravstvena djelatnost što znači da kroz prevenciju i promociju zdravlja brine o zdravlju naroda” – tako su opisali svoju misiju na svojoj internetskoj stranici.

Godišnji budžet im je skoro 5 miliona KM, imaju preko 100 zaposlenih. Od 22 ukupno zaposlena ljekara, 3 su doktora i 7 magistara medicinskih nauka.

Jedna od jučerašnjih preporuka Zavoda za stanovnike Ilijaša, trenutno najzagađenijeg grada u BiH, je da PROVJETRAVAJU PROSTORIJE!!!?

Link dokumenta ovdje ili kopija ovdje.

5c1d51ac5e303

Sadržaj ovog članka prenosimo sa EkoAkcija@Preuzeto.
Autor članka je Redakcija sa 132 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.