Procurio video Edina Gačića za kojim policija traga: Na Facebooku poslao ovu poruku!

BiH

Edin Gačić počinio je svoje četvrto u**stv0, sinoć je u mjestu Suhodolu kod Tarčina oduzeo život pripadniku FUP-a Mahiru Begiću, a Gačić se još uvijek nalazi na slobodi.

Sve policijske snage se trenutno nalaze na terenu, te se intezivno traga za u**c0m Gačićem.

Na YouTubeu se pojavio video kojeg je snimio i objavio upravo Gačić, gdje, između ostalog, govori da ga za dva mjeseca neće biti.

Snimak je navodno nastao u Banjoj Luci, a na kojem se vidi žena kojoj je, kako je rekao Gačić, došao popraviti bojler.

Podsjećamo, Gačić je 1998. usm*ti0 saborca Ismeta Gunića, a četiri godine kasnije i svoju majku.

Prije šest dana u naselju Podorašac kod Konjica br**alno je u*i0 Sauda Sultanića i otad je u bijegu.

Autor članka je Fatih sa 34 aktivnih i 0 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email ahmedpasalic96@gmail.com.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.