Prof. dr. Mirsad Hadžikadić u posjeti Brezi *Arhiva

BiH

Prof. dr. Mirsad Hadžikadić, kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda, 11. augusta 2018. godine je posjetio Brezu.

U sklopu posjete, u pratnji direktora Amira Kazaza obišao je izložbeni salon fabrike namještaja Kazaz. Potom je položio cvijeće i proučio Fatihu na dva Spomen obilježja borcima Armije Republike Bosne i Hercegovine koji su dali živote u odbrani Bosne i Hercegovine u toku agresije od ‘92. od ‘95. godine.

Prije susreta sa građanima općine Breze u Caffe restoranu “AME” Breza, prof. dr. Hadžikadić  gostovao je u programu radija Breza.

Razgovor je obuhvatio sljedeće teme: trenutno stanje u Bosni i Hercegovini, preduslovi za njen budući razvoj, značaj ekonomije za promjenu političkih procesa, stanje mladih u BiH, uloga tehnologije u razvoju BiH i prirodna povezanost mladih i informacionih tehnologija.

izvor:  breza-x.com

Autor članka je Redakcija sa 132 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.